Posjet osnovnoškolaca iz Marije Bistrice

Razigrane stanare skloništa posjetili su učenici nižih razreda Osnovne škole Marija Bistrica i Područne škole Laz. Zahvaljujemo na ugodnom druženju i donaciji hrane za naše četveronožne prijatelje.


Učenici srednje škole Zabok u posjetu skloništu

Učenici srednje škole Zabok bili su u posjetu našem skloništu, upoznali se sa našim djelatnicima te naravno i našim šapicama. Sklonište Luč Zagorja im se uveliko zahvaljuje na donaciji.


„Prijatelji životinja“ i sklonište Luč Zagorja

U Tiskovoj akciji pod nazivom „Prijatelji životinja“ i sklonište Luč Zagorja je bilo uvršteno u ovaj prekrasan događaj. Hvala Tisku i svim dobrim ljudima koji su pomogli, sakupljali i donirali, hvala na 1000 kg hrane, naši četveronožni prijatelji su vam zahvalni do nebaDruženje ljubimaca s gostima Stare Pošte

Zahvaljujemo svim ljubiteljima životinja na pomoći i sudjelovanju u akciji "UDOMI ME"


Prikupljene donacije

Zahvaljujemo svim ljudima dobra srca koji su donacijom pomogli skloništu "Luč Zagorja"

 

 


Donacije za zagorsko sklonište za pse

Možete donirati: suhu hranu, konzerve, plahte, rabljene deke, ručnike, uzice, ogrlice koje ne koristite, ampule te šampone za buhe.

 


Volonteri

Razmislite i javite se ako želite postati volonter. Možete pomoći u hranjenju životinja, kupanju, čišćenju bokseva, te kroz igru i šetnju doprinjeti socijalizaciji pasa kako bi postali što bolji ljubimci svojim budućim vlasnicima. Željno vas iščekujemo...!

 

 


Ukoliko želite pomoći nezbrinutim životinjama na bilo koji način, možete nam se obratiti na našu mail adresu: luczagorja@gmail.com

Svaka pomoć je od velike važnosti za naše životinje.